Provjerite da li ste već registrovani u sistemu registracije kod Registra vrijednosnih papira u FBiH !

Nakon što popunite zahtjev u elektronskoj formi i na isti način dostavite, Registar vrijednosnih papira uFBiH će na osnovu podataka koje ste popunili izvršiti provjeru u sistemu registracije i dostaviti Vam poruku na e-mail adresu iz Vašeg zahtjeva najkasnije jedan radni dan nakon što ste zahtjev podnijeli. U poruci ćete dobiti odgovor da li ste registrovani kao vlasnik vrijednosnih papira u sistemu registracije kod Registra vrijednosnih papira u FBiH.
U poruci ćete dobiti i upute kako možete podnijeti zahtjev za izdavanje certifikata – izvoda, te kako podnijeti zahtjev za promjenu ličnih podataka u sistemu registracije kod Registra vrijednosnih papira u FBiH.
Napomena: Provjera se dozvoljava samo za fizička lica, bez obzira na geografsku lokaciju. Ukoliko ne dobijete odgovor na e-mail najkasnije jedan radni dan nakon što ste zahtjev podnijeli (obavezno pregledajte i sadržaj vašeg Junk foldera), možete nas kontaktirati: Tel:+387 33 279 160 ili e-mail:support@rvp.baRetype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code